Digitaal drukwerk - Offset drukwerk

wij drukken zowel digitaal als offset

Digitaal DRUKWERK


Wij werken met de allernieuwste digitale druksystemen momenteel op de markt. Deze zijn één van de snelste en meest performante in hun soort.
Het digitaal drukprocédé wordt veelal gebruikt als aanvulling van het traditionele off set drukproces. Het grootste verschil is dat een digitale drukpers geen fi lms noch drukplaten nodig heeft, maar digitale bestanden onmiddellijk kan drukken.

Reeds vanaf zeer kleine oplages rendabel.
Van 1 tot 2500 ex. Voor jobs waar snelheid absolutut primeert, kan er uiteraard in veel grotere oplages worden gedrukt.

Printing-on-demand: druk telkens wanneer je het nodig hebt, de juiste aantallen. Dit betekent minder stocks en veel minder verspilling. Zo kan je bijvoorbeeld, wanneer je slechts 100 catalogi nodig hebt, deze laten drukken op afroep. Bij de volgende druk kan er eventueel nog iets gewijzigd worden in de lay-out. Dit is handig voor bedrijven die regelmatig productwissels hebben.

Zeer korte levertijden: wij drukken standaard binnen de 48u (afhankelijk van de afwerking).
We hebben ook een 24u en een SAME DAY SERVICE, d.w.z. dat wij op dezelfde dag bepaalde jobs kunnen drukken (afhankelijk van de afwerking en tegen meerprijs).

Personaliseren
Wij kunnen uw drukwerk een persoonlijk karakter geven.
Stuur uw klanten of prospects een gepersonaliseerde folder, catalogus of brief.Offset DRUKWERK


Om onze prijzen enorm laag te kunnen houden worden verschillende jobs op dezelfde media gecombineerd op grotere persen.
Uiteraard kan dit niet als je alle mogelijke papiersoorten toelaat. Daarom hebben we een selectie gemaakt waar we mee werken, die toch toelaat om meer dan 95% van de gangbare jobs te kunnen drukken onder deze vorm.
Dit alles houdt niet tegen dat we toch snel kunnen leveren. Standaard voorzien we een gemiddelde druktijd van 3 tot 5 dagen.