Digiwall

creatieve printwanden - muren en plafonds

Sinds eeuwen geven schilderijen en tekeningen gevoelens weer. Vroeger dacht men dat unieke plafondschilderingen en prachtige wandtekeningen alleen in het huis van een kunstenaar thuishoorden. Die gedachte behoort vanaf heden tot het verleden, met de komst van digiWall. Deze creatieve wand- en plafonddoeken zijn dé perfecte oplossing om nog een stap verder te gaan en gelijk welk interieur te personaliseren naar uw smaak.

Van huiskamer tot luchthaventerminal, van kantoor tot restaurant, geven we ieder project een creatieve facelift. De sterkte van digiWall is dat alles binnenshuis gebeurt. Van ontwerp tot de plaatsing gebeurt dit door speciaal opgeleide mensen. De mogelijkheden zijn quasi oneindig, enkel uw verbeelding is "the limit”.


digiwall - creatieve printwandenWat en hoe is digiWall?
DigiWall is een geweven polyester doek met een polyurethaan coating, die digitaal kan
bedrukt worden.
Het doek wordt gespannen in profielen die speciaal hiervoor zijn ontworpen.
Dit betekent dat volledige muren en plafonds kunnen worden bedekt op een speciale manier.

DigiWall geeft een toegevoegde waarde bij renovaties of bij nieuwe interieurs.
Door de digitale printtechnieken kan je alles een persoonlijke touch geven. Alles kan perfect naadloos afgewerkt worden en lichtpunten, airco of stopcontacten worden perfect ingewerkt in het doek.
digiwall - creatieve printwanden
Specificaties digiWall

DigiWall doeken zijn er in verschillende vormen.

DigiWall Basic: standaard doek voor gebruik in droge niet-steriele omgeving en zonder backlight verlichting.

DigiWall Acoustic: geluidsgolven worden door de microperforatie geabsorbeerd, waardoor je een perfecte demping van het geluid krijgt. Ideaal in openbare plaatsen en horecazaken.

DigiWall Antibacterial: doeken met een anti-bacteriële coating om ongemakken van algen of allergieën te verhinderen (bv. in zwembaden, badkamers, hospitalen, sauna’s, ...).

DigiWall Backlight: doek die langs achter wordt verlicht d.m.v. LED-strings of TL5 lampen. Dit kan van strak wit licht tot geanimeerd RGB licht, volledig uitgelicht of enkel op de plaats die u wil.ok wel paperback genoemd. De meest voorkomende afwerking voor boeken en catalogi. Het binnenwerk wordt in de rug verlijmd en voorzien van een al dan niet gelamineerde cover van 250 of 300g.


Digitale bedrukking
DigiWall doeken worden digitaal bedrukt met speciaal ontwikkelde UV-inkten. Deze geven een mooie kleursaturatie en zijn krasvrij.
We geven 5 jaar garantie op alle digiWall prints, omdat we verzekerd zijn van de kwaliteit van ons product.

digiwall - creatieve printwanden